Erotiske sex noveller fitte sex

erotiske sex noveller fitte sex

Herregud, jeg ble helt vanvittig opphissa jo mer jeg slikket Klitoris, vagina og rumpehullet. Hun var jammen meg barbert der og! Etter at hun var god og varm, så snudde hun meg ned i sengen og satte seg over meg. Ertet meg først med å la meg tro at hun puttet pikken min rett i analen, men så kjente jeg noe varmt, vått og UTROLIG deilig senke seg ned på pikken min. Herregud, jeg var både sjokket og opphisset på en gang. Dertter endte med mange forskjellige stillinger, og jeg merket at jeg hadde ganske god kontroll, iogmed jeg akkurat hadde hatt en større utløsning.

Da jeg skulle ta henne bakfra, så ser jeg et utrolig innbydende rumpehull som jeg bare MÅ leke litt med Tokmeg den friheten å spytte litt på anus og etterpå masserte jeg inn spyttet pent og rolig, og innimellom lot jeg tommelen "smette" inni.

Ooops Hun ble jo klar for å avslutte det hele med analsex, men jeg ville at hun skulle ha en ordentlig orgasme først, så jeg la meg mellom bena igjen, og slikket det jeg var kar for, helt til hun kom. Det var første, og hittil eneste gangen jeg har slikket en dame til orgasme, det var utrolig morsomt pluss at jeg elsket jo smaken av henne.

Til slutt spurte jeg rett og slett om jeg kunne få ta henne i ræva? Åja fikk jeg til svar, og det må jeg si, det er det mest opphissende jeg noen gang har gjort; å klargjøre en dame som vil ha analsex, dvs massere litt først, så en finger, så to osv Jeg jukket på og lot det stå til rett inn i ræva hennes, herregud jeg kjenner at jeg blir hard nå, bare jeg tenker på det Etterpå går hun ut på gresset utenfor plattingen vår, setter seg på huk og presser på mens hun gnir fitta som bare det, med den andre hånda under rumpa for å ta i mot det som kommer.

Hun rister litt i det jeg skjønner at hun får en ny orgasme, og ut kommer "jeg" fra rumpa hennes. Det er litt perverst, men jeg må innrømme at jeg bare digga det der og da. Hun slurper det i seg, og gnir inn fitta med resten mens jeg bare ser på. Herregud for en sexlærerinne!!! Gleder meg til neste sommer Nå har de visst også skaffet seg et utendørs boblebad Lær deg å skrive med avsitt ol.

Da blir det mye letter å lese. Klarer ikke å leve meg inn i situasjonen, og blir av den grunn heller ikke kåt av det. Da kan det bare være med hele greia Dette var den lengste avhandlingen jeg har lest hvor den notoriske trangen til å fortelle om at Knuttle endelig har kommet i den anale fasen av sitt liv: You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Posted November 10, Share this post Link to post Share on other sites.

Begynnte å lese, men jeg orka ikke mer. Anonym bruker   posts. Posted November 11, Synd jeg har mensen ellers hadde jeg hoppet rett på mannen. Posted November 15, Ble kåt av å lese den jeg! Denne seansen hadde jeg planlagt da jeg sto opp. Av mor og far hadde jeg til Jul fått en videospiller og en liten tv som jeg kunne ha på rommet.

Dette var lenge før internetts og pc’enes tidsalder. Vi legger oss å gulvet og ser film. Er det Ok at vi ser på en sex-film? Håpte at hun var i samme stemning som i går og at hun ikke ville trekke seg nå. Hvor har du fått tak i den? Jeg forklarte at jeg hadde tyvlånt den hos Arne, min bror. Hun lo og sa: Men hva venter du på, la oss kikke”. Filmen vi så var en ”Schoolgirls holiday”-film, og den første sekvensen handlet om en ung jente som møtte sin lærer etter skoletid.

Hun var en Han kunne vel være rundt Det var en gang jeg kikket i smug på Hans. Han lå ved sjøen, utenfor hytta vår, og runket. Men hans var ikke på langt nær så stor”.

Hans var vår felles fetter, to år eldre enn meg. Hans og jeg var gode kompiser og reiste ofte på turer sammen. Det gjorde meg ekstra kåt å tenke på at Eli hadde kikket på akkurat han når han runket. Eli fulgte med på filmen, og gjorde store øyne da mannen etter en stund sprutet sæden sin utover brystene til den unge jenta. Spruter man så mye?? Eli visste at guttene sprutet sperm når det kom for dem. Det hadde blant annet Anne, hennes beste venninne fortalt.

Hun hadde mer erfaring enn Eli, men bare sammen med sin storebror. Eli fortalte at de to søsknene onanerte sammen med jevne mellomrom. Men Eli hadde aldri forestilt seg at det dreidde seg om så mye sæd.

Jeg syntes å ane at brystvortene hennes nå pekte enda litt spissere gjennom toppen hennes. Så hoppet hun opp i senga mi og ble stående og se på meg med spørrende blikk. Trusa hun hadde på seg var en rosa småpike-truse, med blonder. Som i går så vistes konturer av kjønnsleppene hennes utenpå. Jeg syntes jeg ante en liten våt flekk i skrittet, men jeg var ikke helt sikker. Den lille hårdusken som la seg så fint like over sprekken dannet en liten trekant som pekte nedover mot sprekken.

Hun spredde bena og åpnet opp fitta med den ene hånda og begynte å gni spalten sin med den andre. Jeg kunne se at hun allerede var skikkelig våt. Det var nok riktig at jeg hadde sett en liten vårt flekk på trusa hennes. Det glinste mellom kjønnsleppene og jeg kunne høre lyden av fingrene gli i fittesafta hennes. Jeg begynte å kle av meg bukse og truse. Pikken min var steinhard og den spratt ut som en rakett. Den er jo nesten like stor som han mannen på filmen”.

Eli så nysgjerrig på meg, likevel uten å stoppe opp leken med den deilige småpike-fitta si. Jeg satte meg i den andre enden av senga, og begynte forsiktig å runke. Jeg visste at her måtte jeg ta det rolig for at ikke pikken skulle sprenges for fort.

Jeg måtte jo få med meg det jeg kunne av Eli, før klimakset overtok oppmerksomheten. Jeg så på henne og spurte ”Kan vi ikke ta av oss på overkroppen også? Anne sine er mye større. Hun har også mye mere hår på tissen sin, selv om vi nesten er like gamle”. Det gjør vel ikke noe om de er litt små?

Jeg så litt strengt på henne. Eli stussa noen sekunder, så dro hun av seg toppen. To nydelige forhøyninger dukket frem. De kunne være på størrelsen med en liten halv appelsin. Jeg tenkte at en gang ville jeg få kjæle med brystene hennes, - slikke knoppene.

Eli så litt spent på meg. Jeg liker dem godt”. Eli så fornøyd ut, og begynte å kose med den ene brystvorta. Det er såååå deilig. Samtidig så jeg at Eli gnidde seg i musa hurtigere og hurtigere, samtidig som pusten hennes gikk fortere og fortere.

Det med brystene, hadde tydeligvis trigget henne noe voldsomt. Jeg reiste meg opp, gikk bort til henne og sa: Jeg pressa hånda mi hardt rundt pikken slik at pekefingeren gle opp strengen og møtte den våte dråpen. Samtidig grep jeg med andre hånda rundt pungen min. Det gikk en bølge gjennom kroppen min samtidig som Eli spente sin kropp i en bue i senga.

Pikken min spruta som en vulkan og alt traff magen og brystene hennes, samtidig som hele kroppen hennes skalv og ristet.

Elis orgasme ville ingen ende ta. Jeg er sikker på at det hele pågikk i flere minutter, og Eli var helt hinsides. Hun syntes ikke å ense at jeg sprutet på henne.

Det var nesten som hun var i en transe.

Erotiske sex noveller fitte sex -

Share on Pinterest Share. Vi legger oss å gulvet og ser film. Trusa hun hadde på seg var en rosa småpike-truse, med blonder. Flere ganger under måltidet kan Hilde kjenne Geir's fot gli oppover innsiden av leggen, og stryke over innsiden av knærne. Du prøvde å vri deg unna tauene uten å klare det. To små forhøyninger på den slanke kroppen, toppet med to små brystvorter som pekte frekt ut i luften. Brystvortene dine var allerede stive. Du vridde deg unna, men samtidig stønnet du. Vi gikk ut og badet oss i nysnøen som hadde falt i løpet av natten. Hun kikket bakover mot meg. Notify me of new posts by email. Idet vi passerte noe som best kan beskrives som en liten park holdt hun meg igjen. Dessuten sto han med noen røde roser i hånden, halvveis skjult bak ryggen.

I kveld hadde du ingen kontroll over dine egne orgasmer. Jeg ga deg et lett klaps på rumpa. Jeg slo deg en gang til på rumpa, denne gangen litt hardere. Du ble litt overrasket, men du stønnet høyere. Jeg dro fingrene over fitta di, og det dryppet av den. Nå var klar til å sprekke snart. Jeg dro frem pikken min og dro den over ansiktet ditt. Du gapet etter den og jeg puttet den inn i munnen din. Du sugde meg helt fantastisk igjen, mens jeg begynte å fingre deg litt rolig.

Du skulle komme i en gigantisk orgasme i kveld, og gjerne flere ganger. Jeg tok pikken ut av munnen din og jeg stilte meg foran deg og begynte å slikke deg. Jeg slikket den deilige fitta di lenge. Jeg kunne kjenne hvor våt du var og du smakte helt fantastisk. Jeg begynte å leke litt med rumpa di med den ene fingeren min, og du begynte å stønne høyere. Man kunne høre hvor opphisset jeg ble. Jeg putte to fingre inn i den våte fitta di.

Normalt var du veldig trang, men nå var du så våt at fingrene gled rett inn. Jeg begynner å fingre deg i en kom-her-bevegelse, samtidig som jeg slikker deg. Jeg hørte på stønningen din at du snart skulle til å komme. Jeg begynner å fingre deg hardere, og trykker deg mer på g-punktet nå.

Min villeste fantasi var at du skulle sprute når du fikk orgasme. Du stønner høyt, og roper ut at du får orgasme nå. Jeg fingrer deg hardere, og kunne kjenne hvor våt du var. Du ropte ut i et gigantisk stønn, samtidig som du skvettet litt fra fitta. Du sprutet ikke skikkelig, men det var en start. Du prøvde å vri deg unna tauene uten å klare det. Jeg vil kjenne hvordan du fyller meg opp» sa du. Men jeg hadde andre planer. Jeg tok fram pisken, og lot den skli opp helt fra rumpa, over rumpehullet og over fitta.

Før jeg svingte den rolig over fitta di. Du vridde deg unna, men samtidig stønnet du. Jeg kastet et blikk på fitta di. Du var klissvåt nå etter at du hadde fått orgasme. Jeg svingte pisken over fitta på nytt, og du stønnet igjen. Jeg svingte den en tredje gang, bare hardere. Du vridde deg skikkelig samtidig som du stønnet høyt.

Jeg lar frynsene på pisken kile deg langs lårene, ved rumpa og over fitta. Du strekker på kroppen. Du lengter etter mer. Jeg smaker på fitta di og jeg gir deg et kraftig slag på rumpa. Det renner av fitta di. Nå er du snart klar for en ny orgasme. Jeg slikker deg og samtidig leker jeg litt med rumpehullet ditt. Du presser fitta opp mot fjeset mitt, og stønner høyt.

Jeg reiser meg opp og dytter pikken min i munnen din igjen, mens jeg fortsetter å leke med deg og fingre deg. Du lengter etter å kjenne pikken min fylle deg opp. Du lengter etter spermen min inni fitta di. Jeg drar pikken bort fra munnen din, og dytter den inn i fitta di. Den glir rett inn så våt som du er. Jeg knuller deg hard og gir noen klaps på rumpa og har et godt grep om den ene puppen din. Det tar ikke mer enn to minutter før du kommer i en gigantisk orgasme igjen. Jeg kjenner at fittesaftene dine presser på kuken min, så jeg trekker den ut og det renner av fitta di.

Jeg putter den inn igjen og knuller deg i noen minutter til. Jeg pumper på og det tar ikke lang tid før det går for meg. Jeg tømmer hele ladningen min inni deg, og du stønner som du aldri har stønnet før, når du kjenner spruten inni fitta di.

Jeg trekker meg ut og spermen renner ut av fitta di. Jeg kysser deg langsomt, og hvisker; «Var det godt? Jeg løsner på tauene, og snur deg rundt så du står på alle fire. Jeg dytter ansiktet mitt opp i rumpa di og kysser deg og lar tunga gå i sirkler og leke med rumpehullet.

Du begynner å bli kåt igjen nå. Jeg gir deg et skikkelig slag på rumpa di, og du stønner. Jeg dytter to fingre inn i fitta di, mens jeg leker med rumpa di. Du stønner høyere og raskere nå. Jeg reiser meg opp og stiller meg foran ansiktet ditt, og drar av masken du har på deg. Det glinser av øynene dine. Du har det godt nå. Du suger meg helt fantastisk, mens jeg bytter på å fingre deg og leke med rumpa di. Jeg løfter deg oppå meg og knuller deg hardt mens jeg holder bena dine oppe og du støtter deg til knærne mine.

Du stønner som om du skal komme igjen. Du nyter hvert øyeblikk av hva som skjer. Nå er det ikke lenge før vi begge kommer på nytt, så jeg øker tempoet, og kysser deg og bruker tunga. Du sier at du kommer. Jeg øker tempoet og samtidig som du kommer så skyter jeg nok en ladning dypt inn i fitta di. Du legger armene rundt meg og faller nesten over meg. Hun ga fra seg korte stille stønn ved øret mitt. Akkuratt passe lavt til at bussjåføren ikke kunne høre det, håpet jeg ihvertfall.

Hun reiste seg opp igjen og tok av buksene sine. Jeg kikket mot der bussjåføren satt. Vi satt heldivis langt bak, så jeg tenkte han ikke ville legge merke til oss. Hun åpnet beltetspennen min og dro utolmodig ned buksene og bokseren min ned på knærne. Nå gikk hun i samme stilling over meg som før, og løftet trusa til siden. Alt jeg ville nå var at hun skulle sette seg ned og la pikken min skli inn i fitta hennes. Hun senket seg ned, og det var nettopp det som skjedde.

Pikken min skled inn i den våte fitta. Den ble slukt helt av varme og våthet. Hun tok tak i bena mine og begynte å ri meg. Det kunne ikke ha vært første gangen hun red noen, med tanke på hvor raskt hun gjorde det. Hun gjorde det så raskt, at jeg måtte komme nesten momentant. Jeg tok takk i puppene hennes og spermet inn i henne. Det kom et stønn fra meg. Det føltes så utrolig godt. Likte du denne sexnovellen? Del den gjerne med andre, eller bidra med din egen her.

Den beste siden med sexnoveller, erotiske noveller - DatingMagasi. Your email address will not be published. Receive news updates via email from this site. Notify me of follow-up comments by email.

Notify me of new posts by email. September 16, - For damer , For menn , Trekant. Share on Facebook Share. Share on Twitter Tweet.

erotiske sex noveller fitte sex

0 thoughts on “Erotiske sex noveller fitte sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *