Noveller sex deilig fitte

noveller sex deilig fitte

Min kone ble overrasket med weekendtur på sin bursdag, en presang så vel fortjent til en kjæreste som tross mye styr i det daglige klarer å vise styrke og stå opp uansett smerte eller utmattelse.

Nå skal hun gjøres stas på og hun aner ikke hvor turen går. Vi reiser glade og lykkelige til flyplassen for innsjekk og man merker allerede da at lysten i øynene er skikkelig på plass, det oser sex av oss og det skal alle bare få lov å se. Nå er det tur, det er oss og vi skal være heite.

Etter innsjekk så går turen til Riga på spahotell midt i sentrum. Vi koser oss med noen rødvin før take off som passer fint i dag, og flyet er på sin ferd til drømmeland for tre dager. Min kone viste en veldig lyst, var på meg hele tiden, tok på meg og ja, hun kjente en hard en trenge på i buksen. Vi bestemte oss for en dusj og ha på noe lettere klær, og i dusjen ble hun overrasket av at hun kjente en tunge begynne å leke med henne og det kjentes tidlig at hun likte det da tungen streifet oftere på klitoris og skjelvinger ble sterkere.

Så klart vanskelig å slutte med det, men det var planen. Litt desperat knåing av min harde pikk gjorde ikke situasjonen lettere. Men planen skal gjennomføres. Kona hadde på seg en minimal string og kort sexy shørt og en trang utfordrende topp. Hun er lekker og sexy fra før, men dette toppet alt.

Etter et par gode prosecco gikk vi tidlig ut for lunsj men trangen etter noe mer lurte i bakhodet og det gikk bare en vei, inn på restauranten sitt toalett der pikken glei inn i den kliss våte musa og etter få sekunder gikk det hardt å lenge for henne før hun snudde seg og tok hele pikken i munnen som etter få drag fylte henne helt full av varm heit sperm som hun så vidt klarte å svelge unna, deilig å heftig og så sexy at vi ble stående og råkline lenge.

Før vi gikk ut av toalettet stod pikken igjen og det lover alltid godt. Vi spiste lunsj, ertet og gikk videre ut i byen der vi etter vært gikk oss på en sexbutikk der kona gikk rett inn og inn i avdeling for utfordrende undertøy. Jeg var tilskuer, kroner ble brukt og gratis inngang på heteste klubben i byen på kjøpet. Heite som vi var kjøpte vi mer prosecco og på rommet vi gikk. Der skulle det ordnes til en heftig aften ute i nye utfordrende klær.

Da kona stod der naken og klar for nye minimale klær på så tok jeg tak i henne, førte henne ned på sofa der den glinsende gode musen sto i været på kne over sofakanten. Tonga jobbet hardt i henne Dette er historien om mine mørkeste hemmeligheter som har ført meg inn i en jungel av løgner og hendelser jeg sikkert skulle vært foruten.

Men jeg kan helt ærlig ikke si at jeg angrer, for det har vært et eventyr som jeg den dag i dag er avhengig av. Følelsen av å sex med en annen mann enn bare min egen. Kjenne begjæret, spenningen, nytelsen og følelsen av en annen mann som nyter meg — like mye som jeg nyter han. Denne historien starter på et julebord med jobben til min kjære jeg har vært sammen med i 8 år.

Vi er fortsatt sammen den dag i dag. Vi møttes da jeg var 20 år og jeg fortsatt jomfru tro det eller ei. Forskjellen er at sexlysten min er nærmest blitt en avhengighet, mens han ikke lenger er den som vil knulle meg hele tiden.

Noe som i og for seg er naturlig etter så mange år sammen. Uansett, dette skjedde fire år tilbake i tid da jobben hans skulle ha julebord på danskebåten. Bare det i seg selv lukter trøbbel lang vei. Vi hadde en kjempefin middag med kollegaene hans ombord og de av dem som hadde følge. Var vel 16 i tallet totalt, hvor 10 av dem tilhørte min samboers firma. Jeg kom aldri helt overens med de andre damene og fikk bedre kjemi med hans mannlige kollegaer.

Mulig det var alderen min som var en generasjon under de andre, men mennene var i alle fall veldig pratsom. Det er ikke å stikke under en stol at julebord, danskebåten og alkohol er tre ingredienser som kan føre til mye rart. Og det var ikke mange av gjengen som ikke var det man kan definere som overstadig beruset. Verst av alle var min kjære som allerede under middagen hadde fått for mye. Det førte til at jeg ble sittende litt for meg selv etter at vi gikk opp i salongen der det var dans og underholdning senere på kvelden.

Men da folk begynte å danse ble jeg invitert opp av de fleste bortsett fra min egen mann, som riktignok ikke har så mye å bidra med på et dansegulv. Jeg merket raskt at spesielt de single mennene var veldig ivrig etter å få en dans med meg. Jo senere det ble, jo mer våget dem å ta på meg. To av dem var faktisk veldig kjekke og jeg ga dem kanskje ekstra oppmerksomhet. Den ene var sjefen til mannen min og sikkert 20 år eldre enn meg ca.

Jeg skal ikke påstå at jeg var noe mer klar i toppen enn de andre, for mennene var veldig opptatt å spandere drinker på meg, mens typen satt og snakka med de fleste andre utenom meg. Det var mellom en dans jeg satte meg ned at jeg kjente en Jeg ligger i sengen, det er helt stille. Alt jeg hører er min egen pust, pusten er anstrengt for jeg tenker på deg. På meg har jeg en hvit blondetruse med en liten sløyfe forran, på overkroppen har jeg en lett nattkjole med gjennomsiktig stoff.

Jeg kjenner brystvortene stivne og følelsen av nattkjolen som smyger seg inntil kroppen får det til å krible. Hele veien så ligger jeg å tenker på deg. Forsiktig fører jeg hånden nedover magen til jeg kommer til trusekanten, jeg smyger hånden under og kjenner straks at jeg allerede er fuktig. Jeg bruker fingeren forsiktig på klitten og kjenner umiddelbart reaksjonen komme. Klitten knopper seg og jeg kjenner at jeg bare må ta på meg selv, mens jeg gjør dette tenker jeg på deg.

Jeg tar en finger og fører inn i meg selv, skulle så gjerne kjent dine mandige hender over kroppen min. Pusten begynner å bli mer anstrengt, først nå kjenner jeg hvor kåt jeg er. Mens jeg ligger her tenker jeg på deg, hvor deilig det hadde vært om du var her nå, kjenne dine hender over kroppen min og kjenne fingrene dine finne veien ned til den våte fitten min.

Plutselig hører jeg en lyd, og jeg bestemmer meg for å avslutte «mens leken god». Jeg hører at du kommer listene inn på soverommet for å ikke vekke meg, jeg ligger helt stille og later som jeg sover.

Jeg hører klærne dine falle på gulvet og du kommer smygende opp i sengen. Du legger deg tett inntil meg og kysser meg forsiktig i nakken, akkurat som du vet hvilke tanker jeg har hatt. Jeg kjenner hendene dine smyge seg under nattkjolen og du finner mine stive brysvorter, jeg klarer ikke holde tilbake et lite sukk, og du skjønner at jeg liker det du gjør. Fingrene dine klemmer forsiktig om mine bryster, og et nytt sukk kommer.

Jeg prøver å holde igjen, vill ikke at det skal ta slutt. Du beveger så hendene nedover magen, og jeg kan nesten ikke vente med det som kommer, kroppen spenner seg i forventning, du vet enda ikke at jeg er våken.

Når du  kommer til trusekanten, så klarer jeg ikke mer, jeg snur meg rund og munnene våres møtes i et deilig kyss, hendene dine har nå funnet veien under trusen og du kjenner hvor kåt jeg er, jeg er så våt som du aldri har kjent meg. Forsiktig lirker du trusen av meg og finner hånden min, du fører den ned til din stive deilige pikk. Jeg kan ikke annet enn å gi fra meg et lite stønn. Slik ligger vi i noe som føles som en evighet, tett sammen og begge vet hvor dette ender.

Du snur meg forsiktig rundt på ryggen, nattkjolen forsvinner først nå. Du legger deg oppå meg og fører pikken din langsomt inn i meg, vi ligger og elsker sammen. Fitten min er så våt og pikken din er så stiv.

Du fyller meg helt opp og jeg vet ikke Jeg har alltid vært glad i sang og dans. Jeg har nok aldri hatt et talent utenom det vanlige, men jeg har alltid likt å stå på scenen og opptre foran andre.

I situasjoner der andre blir sjenerte og reserverte kan jeg kose meg og nyte den oppmerksomheten som blir gitt meg. Det var årsaken til at jeg ofte fikk roller som var større enn talentet mitt skulle tilsi. Jeg koste meg på scenen og utstrålte en glede, trygghet og tilstedeværelse på scenen som mange av de andre jentene slet med. Spesielt når vi kom oppover i tenårene var det mange av de andre jente som ble ukomfortable med det stadig økende kroppsfokuset vi ble møtt med.

Kostymene ble stadig mer utfordrende og mange opplevde at vi ikke bare ble vurdert på hvor flinke vi var til å danse, men på hvor sexy vi fremsto på scenen.

Mange av venninnene mine ønsket seg etter hvert mindre roller eller sluttet helt for de de var ukomfortable med å bli sett på som sexobjekter, men jeg elsket det bare enda mer. Tanken på at noen vurderte meg som et sexobjekt tente meg veldig og jeg var ikke redd for å spille på sex når jeg opptrådte.

Nå skal det sies at jeg nok også fra naturen sin side hadde vært ganske heldig og at jeg derfor hadde en trygghet rundt egen kropp og utseende som mange av de andre jentene manglet.

Min faste kropp og mine tidlige utviklede bryster gjorde at jeg tidlig fikk oppmerksomhet av seksuell karakter av gutter. Jeg var gjennom hele ungdomstiden en ettertraktet jente og selvtilliten min bar nok preg av dette. Jeg kunne derfor kose meg når jeg opptrådte i sexy kostymer eller med sexy dans på scenen. Tanken på at publikum i ulike aldre vurderte meg som et sexobjekt tente meg enormt og fikk meg til å opptre enda bedre.

Jeg hadde aldri noen ambisjon om kunne tjene penger på dansing, men etter en opptreden på sommeravslutningen i 1. Etter forestillingen ble jeg kontaktet av medlemmer fra rockebandet Rover som lurte på om jeg kunne være interessert i å bli med dem på turne denne sommeren.

De trengte en jente med min utstråling og sexappell til å opptre på et par av låtene de skulle opptre med og lurte derfor på om dette var noe jeg kunne tenke meg. Rover var det største bandet i lokalsamfunnet der jeg kom fra og bandets vokalist Stian var en som alle jentene på skolen jeg kom fra hadde fantasert om å være sammen med. Jeg kjente også til et par jenter som hadde skrytt av at de hadde hatt sex med han uten at jeg hadde så mye tiltro til det.

Uansett tok jeg ikke henvendelsen veldig seriøst. Jeg tenkte at de kun var ute etter å flørte med meg og jeg hadde definitivt ikke noe imot oppmerksomheten eller de sjalu blikkene fra de andre Da va dagen her,endelig. Æ har gleda mæ veldig til denne timen med dæ. Har vært hos andre også gjennom åran, men det e dæ æ huske best.

Du «har no over «dæ. Du virke beskjeden, har veldig snille øya og e flott i mine øya. Å så e du kjempeflink i det du gjør. Likte dæ veldig godt allerede første gangen æ va hos dæ, å følte vi fant tonen veldig bra. Det gikk noen år før æ trengte en slik tjeneste igjen, og da va det også tilfeldig at det va du som masserte mæ. Så kom du innom butikken en dag for å handle, å æ følte at det va no i lufta- vi holdt blikket lengre enn d som e vanlig.

Æ lot d gå ei stund, og bestilte mæ time hos dæ for å få massert mæ. Æ va nok litt småkåt allerede da æ kom inn, men prøvde å virke uaffektert. Du sto i andre enden av rommet med et lurt smil om munnen å så på mens æ kledde av mæ. Æ kjente det sitra litt i hele mæ, men prøvde å slappe av. Du bynte å massere og det va så utruli deilig.

Du har så herlige, sterke og myke hender. Æ lot golydan komme som de ville, uten å være flau over det.. Kjente æ ble veldig kåt, og skikkelig ille ble det da du kom ned mot rumpa.. Du trykka på non punkt som gjor at æ ble skikkelig våt! Æ følte æ bare lå å vrei mæ under den deilige berøringa di. Du merka at dette ikkje bare va vanlige nytelselyda. Du skjønte æ va kåt, også sidn æ nærmest hviska at det va så deilig.

Æ hørte dæ trekke pusten fort inn ette et av stønnan mine, å æ snudde hodet litt for å gløtte på dæ. Du va litt rødlig i kinnan dine, og det så faktisk ut som du va påvirka av det lille showe mitt.. Æ møtte øyan dine, og du veik ikkje unna me blikket. Snarere virka det som du ikkje ville sleppe det, der du sto med mørke øya og et lurt smil om munnen. Du hadde nu bevega massasjen til beinan, og du masserte dæ oppover. Æ hadde lagt mæ ned igjen, og stønna frem min nytelse.

Etterhvert som du kom lenger oppover, dro æ låran lenger og lenger fra hverandre. Du stoppa litt opp å æ hørte du pusta inn, før du forsiktig lot hendern gli enda litt lenger opp. Tydelig litt usikker på om det bare va tilfeldig, eller om æ åpna til dæ.

Æ gløtta på nytt bak, og ga dæ en stille aksept- og åpna enda litt mer. Æ følte mæ både hoven og veldig våt, og brydde mæ ikkje om å la være å vri på mæ under den nu, mer erotiske berøringa di. Vi hadde prata om alt og ingenting tiliere, men nu Vi ligger og sover nakne i sengen…jag ligger bak deg i skje..

Min kuk går fram og tilbake mot dine fitte lepper…. Din fitte klemmer godt rundt min kuk….. Jeg syntes å ane at brystvortene hennes nå pekte enda litt spissere gjennom toppen hennes.

Så hoppet hun opp i senga mi og ble stående og se på meg med spørrende blikk. Trusa hun hadde på seg var en rosa småpike-truse, med blonder. Som i går så vistes konturer av kjønnsleppene hennes utenpå. Jeg syntes jeg ante en liten våt flekk i skrittet, men jeg var ikke helt sikker.

Den lille hårdusken som la seg så fint like over sprekken dannet en liten trekant som pekte nedover mot sprekken. Hun spredde bena og åpnet opp fitta med den ene hånda og begynte å gni spalten sin med den andre. Jeg kunne se at hun allerede var skikkelig våt. Det var nok riktig at jeg hadde sett en liten vårt flekk på trusa hennes. Det glinste mellom kjønnsleppene og jeg kunne høre lyden av fingrene gli i fittesafta hennes. Jeg begynte å kle av meg bukse og truse. Pikken min var steinhard og den spratt ut som en rakett.

Den er jo nesten like stor som han mannen på filmen”. Eli så nysgjerrig på meg, likevel uten å stoppe opp leken med den deilige småpike-fitta si. Jeg satte meg i den andre enden av senga, og begynte forsiktig å runke. Jeg visste at her måtte jeg ta det rolig for at ikke pikken skulle sprenges for fort. Jeg måtte jo få med meg det jeg kunne av Eli, før klimakset overtok oppmerksomheten.

Jeg så på henne og spurte ”Kan vi ikke ta av oss på overkroppen også? Anne sine er mye større. Hun har også mye mere hår på tissen sin, selv om vi nesten er like gamle”. Det gjør vel ikke noe om de er litt små? Jeg så litt strengt på henne. Eli stussa noen sekunder, så dro hun av seg toppen. To nydelige forhøyninger dukket frem. De kunne være på størrelsen med en liten halv appelsin. Jeg tenkte at en gang ville jeg få kjæle med brystene hennes, - slikke knoppene. Eli så litt spent på meg.

Jeg liker dem godt”. Eli så fornøyd ut, og begynte å kose med den ene brystvorta. Det er såååå deilig. Samtidig så jeg at Eli gnidde seg i musa hurtigere og hurtigere, samtidig som pusten hennes gikk fortere og fortere.

Det med brystene, hadde tydeligvis trigget henne noe voldsomt. Jeg reiste meg opp, gikk bort til henne og sa: Jeg pressa hånda mi hardt rundt pikken slik at pekefingeren gle opp strengen og møtte den våte dråpen. Samtidig grep jeg med andre hånda rundt pungen min. Det gikk en bølge gjennom kroppen min samtidig som Eli spente sin kropp i en bue i senga.

Pikken min spruta som en vulkan og alt traff magen og brystene hennes, samtidig som hele kroppen hennes skalv og ristet. Elis orgasme ville ingen ende ta. Jeg er sikker på at det hele pågikk i flere minutter, og Eli var helt hinsides. Hun syntes ikke å ense at jeg sprutet på henne. Det var nesten som hun var i en transe. Etter at krampen hadde lag seg og Eli hadde tørket opp sæden min med et håndkle jeg fant til henne, ble vi sittende en stund i senga og prate.

Vi sa ikke så mye, men begge to følte tydeligvis en veldig nærhet. Samtidig var vi begge litt flaue. Etter en stund sa Eli at hun måtte gå. Hun hadde en avtale med Anne. Vi kledde på oss, og da hun gikk ut døra ga hun meg et kyss på kinnet og sa at det hadde vært deilig. Jeg så henne gjennom dørvinduet. Det var litt rart å se Eli gå syngende oppover veien, lekende med en liten snøball hun hadde laget. Da var hun plutselig lille Eli igjen.

Ikke den lidenskaplige kvinnen som nettopp hadde gjennomgått en ekstase i min seng. Pikken min reiste seg igjen i buksa ved tanken på hva som ville komme til å skje neste gang vi møttes. Kanskje jeg en gang skulle få leke litt sammen med både Eli og Anne? Læs næste del Se historier skrevet af Fetter Anders Gæstebog for: Angiv din stemme her.

Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Venter med vurdering, til jeg har læst alle fire. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Julefrokost med studiegruppen del 1. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

noveller sex deilig fitte Suger på leppene og småbiter i dem. Hun stirret ned i gulvet, studerte skoene sine intenst for å få tiden til å gå… Plutselig mens hun satt slik banket det prøvende på bilruten hennes. Hun hadde på seg jeans, en stor strikket genser, topplue og votter. Fra å være Skogsjenta, hvor noveller sex deilig fitte og månen var de eneste som visste hva som bodde inni henne, ble det, free erotikk fri norsk porno å være klar over det, betongvegger, og kald asfalt som skulle bli hennes redning… for denne gang. Hun bøyde seg ned over fanget hans og tok herligheten i munnen.

Noveller sex deilig fitte -

Du lengter etter spermen min inni fitta di. Hans og jeg var gode kompiser og reiste ofte på turer sammen. Jeg lot to fingre gli inn i fitta, for  å konstatere det åpenbare — klissvått. Jeg satte på musikk og tente på lysene, så tok jeg på deg en maske så du ikke kunne se. Jeg ligger i sengen, det er helt stille. De kunne være på størrelsen med en liten halv appelsin.

: Noveller sex deilig fitte

Norway porn tube strapon porn 47
Noveller sex deilig fitte Gratis porno film norske porno filmer
Noveller sex deilig fitte Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Hørte hun kviskret at Marie sover nå, men ikke stønn for høyt. Vi bestemte oss for en dusj og ha på noe lettere klær, og i dusjen ble hun overrasket av at hun tantrisk massasje escortedate en tunge begynne å leke med henne og det kjentes tidlig at hun likte det da tungen streifet oftere på klitoris og skjelvinger ble noveller sex deilig fitte. Tungen går som en proppel rundt klitten og jeg suger meg fast. Han gikk rundt hjørnet, og inn på puben som lå der. Bak meg sto hun i en sommerkjole og kommanderte meg hit og dit.
Milf porn cartoon porn movies Smakte deilig ny svette. Jeg griper rundt hoftene og knuller henne med rolige og rytmiske bevegelser. Jeg gapte opp og fikk litt i munnen og mye på utsiden, Da han var tom la han seg oppå meg igjen og begynte å kline med meg. Han kunne vel være rundt Møteplassen dette skulle ende i var ikke skogen, ikke feriehuset, ikke treet, men i noveller sex deilig fitte bortgjemt hytte, bare hun visste om. River av henne trusen. Da kom det til syne et kjønnsorgan som tydeligvis hadde vært med på litt av hvert, men hekken var ihvertfall holdt i god stand.

Fitta hennes svulmer opp og hun er sinnsykt følsom, jeg putter en finger inn i rumpa hennes mens jeg har to fingre i dåsa - hun elsker det.

Hun dytter meg ned på gulvet og setter seg på annsiktet mitt. Det renner vann nedover kroppen hennes, og jeg hører godt at hun liker det. Hun klyper og drar seg i brystvortene, og slikker seg rundt munnen med jevne mellomrom. Hun reiser seg opp og jeg følger etter, hun snur meg mot veggen og sprer beina mine, hun klorer meg på ryggen og kysser meg i nakken.

Jeg er spreng kåt! Hun setter seg på huk og sleiker meg over alt. I rumpa, inni fitta og klitten og biter meg i leppen. Det er så sinnsykt deilig, jeg klarer ikke og hold meg mer. Jeg tar tak i noe på veggen og klamrer meg fast. Hun fingrer meg, og sleiker meg og stønner og spytter meg på fitta.

Det rister i hele kroppen, og det føles om jeg skal besvime! Jeg stønner høyere enn jeg noen sinne har gjort og må dytte henne bort fordi jeg ikke klarer mer. Jeg slenger hun ned på gulvet igjen, hun står i doggy og jeg klasker henne hardt på rumpa så hun stønner høyt. Hun ynker seg, men jeg merker at hun liker det. Jeg får nesten hele hånda inn i fitta hennes, og hun er søkk våt. Hun vrir seg rundt på gulvet og strekker seg etter noe å holde i, jeg sprer fitta hennes og voldtar klitten hennes, hun reagerer kraftig og roper "trekk ut hånden, trekk ut hånden - jeg kommeeeer" Så spruter hun helt vilt mye- på meg, i kjefte min og i håret.

Sinnsykt deilg å se på. Hun blir liggende litt å pese, og skjelve, og ser på meg og smiler. Du er deilig, tenkte jeg.. Vi reiste oss opp og dusjet. Vasket hverandre og hygget oss i dusjen. Hun kledde fort på seg og sa ikke så mye.. Hun tok på seg skoene og jakken, mens jeg stor og så på henne fra badet.

Jeg gikk bort til henne, jeg ville så gjerne at hun skulle bli, men det var tydlig at hun ville gå. Hun kysset meg, ga meg en klem og kysset meg på kinnet og åpnet døren for å gå ut.

Du har deaktivert javascript i nettleseren din. En snau time senere stoper jeg bilen foran hytta, ser at terrassedøra er åpen. Tar med vin og mat, løper opp og roper: Setter mat og vi i kjøleskapet og går rundt til baksiden, oi, der ligger Vibeke og soler seg helt uten en tråd. Hun legger armene rundt halsen min og jeg holder henne rundt korsryggen tett inntil meg, slik blir vi stående lenge, bare kysser og kysser.

Hun rufser i håret mitt og jeg kan ikke holde hendene i ro, de finner fort veien nedover mot den deilige faste rumpa hennes og samtidig som jeg får mitt ene lår inn mellom hennes. Kjenner konturen av den høye «mus bakken» hennes mot låret mitt, herlig. Tar tak i busken og underbuksen samtidig og visps Han satt og småsov i godstolen denne lørdagen…… Nei, det var på tide å komme seg av gårde til frisøren. Han hadde time klokken Han tuslet nedover i solskinnet, og tenkte på Beate, frisøren som hadde klippen han sist.

Hun var en nydelig liten sak på rundt 25, mørkhåret og med noen store pupper. Og disse puppene hadde han kjent på skuldrene da hun gikk rundt og klippet han forrige gang. Hun hadde luktet så vidunderlig og han kjente at pikken begynte å stivne.

Da han kom inn i salongen, møtte han Beate i døren, som svært stresset fortalte at noen i familien var blitt alvorlig syk, så hun måtte kansellere timen. Hvis jeg snakket med Rita, den andre frisøren som var på jobb, så kunne det jo hende det ble en åpning…..

Beate forsvant, og han gikk inn døren. Der kom en kvinne ut fra bakrommet. Det er deg det kanskje? Men jeg kan ikke ta deg før kl 16, etter normal åpningstid. Ganske søt og veldig smilende.

Han gikk rundt hjørnet, og inn på puben som lå der. Han trengte en pils. De to timene gikk fort, og han kom tilbake nøyaktig kl Og det var mørkt innenfor. Typisk, tenkte han, og hadde snudd seg for å gå hjem. Da gikk døren opp, og Rita ropte han inn. Han hørte døren låse seg bak han.

Hun hadde nok en fjernkontroll bak kassen. Som nå hadde tatt av seg frisørforkleet, og viste en yppig kropp. Han fulgte etter henne forbi vaskene og fønerne, og rundt et hjørne.

Her stod en enkel frisørstol, som ingen kunne se verken fra salongen eller gjennom vinduet fra gaten. Datt det ut av han. Før han innså hva han hadde sagt….. Han lot tankene fare, lett bedugget av tre raske halvlitere på puben. Det var ikke vanskelig å forestille seg pirrende ting på dette bakrommet.

Han «kom til seg selv» da hun sa: Han lot igjen tankene fare om å «lette trykket», da hun snublet i å frisørstolen og plutselig hang rundt halsen hans. I et par sekunder…. Det er rart hvordan et hanglende forhold kan snu og blomstre opp bare man får snakket ut om ting som ligger og trykker. Vi er et samboer par midt i 30 årene og har vel alltid vert glade i hverandre. Men som i de fleste forhold kan ting skrante om man ikke har kommunikasjon og snakker ut innimellom.

Ting var en periode ikke særlig bra og vi opplevde en liten krise i forholdet. Utrygghet og litt sjalusi begynte å prege oss begge, helt til vi tok oss en lang alvorsprat. Vi trodde begge at vi ville ut av forholdet, men fant fort ut at det var egentlig ingen av oss interessert i så vi bestemte oss for å satse på oss to og det angrer vi ikke på i dag.

Tiden gikk og ting modnet med tanke på hva som hadde hendt. Sex livet blomstret og har holdt seg der. Jeg begynte vel for alvor å skjønne hva hun ville ha på det området. Etter vi hadde vert ute eller på fest, hadde vi ganske hemningsløs sex som overgår samtlige one night stands jeg har vert med på.

Vi begge var ganske happy med dette, kanskje spesielt hun. Den ville sexen gjorde over tid noe med meg og jeg begynte å bli ganske dristig i fantasien min.

Hun kunne si mye opphissende når vi hold på og plutselig en gang spurte jeg henne midt i akten om det hadde vert deilig med en virkelig stor kuk og om hun ville ha to samtidig. Hun stønnet frem et jaaa.. Tanken på dette gjorde meg utrolig kåt og det ville ikke slippe tak i meg heller.

Vi snakket først ikke så mye om dette, men første steg i den retning var at hun ville ha en ny dildo og ikke en sånn som vi hadde, den skulle være stoooor. Hun hadde ikke helt turt å si det tidligere, men nå kom det for en dag og vi gikk å kjøpte en seriøst svær sak. Hun spurte om jeg følte meg truet av den, noe jeg ikke gjorde. Den ble plassert på borde og vi var vel begge like spent første gangen for å se om hun klarte å få hele saken inn.

Det gjorde hun, den skled rett inn i den søkkvåte fitta hennes. Må innrømme at jeg ble litt overrasket, mest av alt ble jeg vanvittig kåt av å se henne ri den store dildoen. Det hele endte med at hun ville ha både meg og dildoen i fitta samtidig. Det var helt ubeskrivelig deilig for oss begge og vi kom flere ganger den kvelden.. Tiden gikk og min fantasi begynte å ta helt av.

Ble vel mer og mer besatt av å se henne bli knullet av en annen mann med virkelig stor kuk. Vet ikke hvorfor, da jeg kunne være litt sjalu til tider. Jeg begynte å hinte til henne om trekant og hun trodde først jeg mente med en annen jente. Da sa jeg det rett ut at Med lette fingre hjelper jeg Trine å trekke dynen av Harald.

Sakte og så forsiktig som mulig, for er det en ting vi absolutt vil unngå så er det å vekke ham. Det er jo meningen å vekke ham, bare ikke riktig enda. Sakte glir dynen nedover kroppen hans og avslører et solbrunt bryst og en veltrent mave, før dynen ett øyeblikk henger seg fast. Ett lite løft hjelper den forbi hindringen og ett øyeblikk senere kommer tuppen av Haralds pikk til syne.

Der den ligger halv stiv oppover maven hans er den ett vakkert skue. Selv i halv slapp tilstand er den imponerende å se til, så tykk at jeg tviler på at jeg greier å gripe rundt den med to fingre og lang nok til å fylle opp de fleste. Og det er i den nåværende tilstanden, men jeg mener å ha lest at de som er store ikke vokser så mye når de blir stive. Jeg håper det, for dette er noe oppimot det jeg kan greie.

Jeg kjenner ett lite stikk i maven, frykt eller forventning, eller kanskje en lett blanding av begge deler. Et lavt knis fra Trine gjør at jeg kikker bort på henne, hun hadde nok sett forskrekkelsen i ansiktet mitt, for hun jobbet hardt for ikke å bryte ut i latter. Som for å understreke at den ikke er farlig, stryker hun over pikken hans forsiktig, omtrent slik man klapper en søt liten kattunge. Prøvende strekker jeg ut en arm og stryker en vell manikyrt negl nedover langs undersiden av pikken.

Uten ett ord reiser Trine seg opp og kler lydløst av seg alle klærne. Selv blir jeg liggende å stryke fingeren opp og ned langs skaftet samtidig som jeg stirrer fascinert og lure på om jeg kommer til å få kjenne den inne i meg. Bare tanken på å bli fylt helt opp får det til å krible mellom bena mine.

Men, det er dessverre ikke min avgjørelse, jeg er bare er for å gi Trine en hjelpende hånd jeg. Jeg må jo innrømme at jeg håper hun ønsker mer enn en hånd til hjelp. Lengre rekker jeg knapt og tenke, Trine kommer opp i sengen igjen, like naken som den dagen hun ble født. Lydløst legger hun seg ned igjen og bøyer hodet over maven hans. En rosa tunge glir over de rødmalte leppene og stryker ertende over kukhodet. Reaksjonen kommer umiddelbart, pikken beveger seg, svulmer opp og på rekordtid er den stivnet helt til.

Lettet ser jeg at den vokste seg ikke så mye større, jeg tror nok fortsatt at jeg skulle kunne greie å få den på plass. Prøvende griper jeg om roten og kjenner at den er akkurat så hard som den ser ut, samt at jeg nesten greier å gripe rundt den.

Rolig begynner jeg å stryke over ham, øynene glir igjen og jeg legger meg ned på siden og blir liggende å nyte følelsen av hans lem mot mine fingre. Vi skulle til USA med et vennepar, men problemet var at det ble slutt med min type rett før vi dro. Vi klinte lenge til all sæd var borte. DET kunne han bedre enn å jukke. Han slikket meg raskt til et par orgasmer.

DET kunne han veldig godt Da han begynte å skulle slikke meg tredje gang var jeg bare så nødt på do å tisse Jeg sa det til han Han smilte og lurte på om jeg ville tisse i senga mens han slikket?

Jeg svarte mer enn gjerne. Han tok ut dyner og puter og la ut et lakk-laken og la seg på rygg Jeg satte meg oppå ,nesten i 69, mens han slikket meg grådig jeg slapp ut litt han slutta ikke å slikke meg, heller ikke trakk han seg unna, han holdt rumpa mi fast han slikket meg på tappen og inni musa, mens jeg slapp ut mere tiss Det er kjempeherlig å bli slikka mens man tisser.

Pikken hans vokste merkbart underveis, og før jeg var tom var han helt stiv. Denne gangen holdt han ganske lenge og jeg kom flere ganger Jeg sendte et par snapper til noen utvalgte mens han jukka. Denne gangen spruta han inni meg. Det var digg, men bedre ble det da han slikket meg ren etterpå Vi gikk i dusjen, ordna senga, og sovna Morgenen etter ble det ikke annet enn mat og farvel. Han bodde i spaser avstand fra min venninde i Tønsberg Hun skulle selvsagt ha fullt referat….

Det lå en aura av ramp og lek rundt henne. Hun følte det kunne sees på lang avstand. Små gliste for seg selv. Hun var nemlig i det rampete humøret, leken og denne lett gjennkjennelige rastløsheten hun så altfor godt kjente igjen..

Denne gangen lot den ikke til å stoppe opp. Denne gangen ville det ikke roe seg. Hun visste hva som måtte til, men hun visste også at det ikke lot seg gjøre. Hun trengte å kjenne henda hans. Hun trengte å føle pusten hans som en kald deilig vind på leppene sine. Hun trengte å høre den kåte sexy stemmen hans i øret sitt, føle hvordan tunga hans kysset, og små slikket seg nedover halsen hennes, etterlate henne skjelven,rødmende og varm.

Fra å være Skogsjenta, hvor trær og månen var de eneste som visste hva som bodde inni henne, ble det, uten å være klar over det, betongvegger, og kald asfalt som skulle bli hennes redning… for denne gang.

Rastløsheten ville aldri ta noen ende. Igjen var den over henne. Som om hun hadde noe annet valg? Enn å bare la den komme, og ta henne. Igjen fikk hun disse skylappene, som gjorde at hun måtte gjemme seg bort. I musikken, i månen, i bilder bare hun og lærlingen delte..

En jentekveld, med høy champagnefaktor, resulterte i det som vanlig var. Altfor bedugget, men ikke bedugget nok, til å la begjæret få roet seg ned.

Begjæret lot ikke til å dempes av den berusende effekten. Hun ville ha han. Hun var kåt, så ulidelig kåt. Denne pulserende følelsen i mellomgulvet som var helt hinsides sterk, og denne følelsen av maktesløshet over det som igjen lot til å ta henne tilbake til de klørne hun gang på gang falt i. Taster ord bare han skjønner meningen med. Hun vet hun ikke får svar. Alikevel gir det henne en teit tilfredstillelse av å la han få vite hvordan hun har det nå.

Hvor mye han er i hodet hennes akkuratt nå, og hvor mye hun gjerne ville kjent han. Skogsjenta på tur, rotet seg bort i betong og kald asfalt. Ville hatt deg her.

Uten mål og mening. Setter seg på en benk. Bedugget, og helt klar for å ta kvelden, egentlig. En kjent lyd fra telefonen, midt i natta. Kan ikke ha deg gående rundt i asfalt og betong. Kline… ;- » Kjente sommerfugler, og en liten forventing som bygget seg opp idet hun så hvem meldingen var fra. Han vet hva hun vil. Han vet hun mener alvor.

Og hun vet at han vet, at han ikke kan svare sånt uten å mene det! Hun har vel aldri blitt edru så fort, og i ly av sommernatten, fant hun et passende møtested, langt Jeg våknet med lett bakrus, til en av årets fineste sommerdager.

Det var skolefri, og bekymringsløs ferie. Før en lenge planlagt runde med jentevors, drikkeleker og bytur, måtte jeg en rask tur innom foreldrene mine for å ta inn post og vanne planter. Det var en timinutters biltur ut av byen, til et langt mer skjermet og dyrere strøk, med større hus.

Vanninga var slurvete, men raskt unnagjort, og jeg unnet meg brus fra kjøleskapet for utført oppdrag. Før jeg anså meg helt ferdig gikk jeg på verandaen for å sjekke om det var vannetrengende blomster der. Like etter at jeg åpnet terassedøra, ble nysgjerrigheten vekt. Rett til venstre, gjennom sprekken i gelenderet, ser jeg nabomannen sitte i kun tettsittende bokser. Jeg sto på terrassen i andre etasje, mens han satt i en solstol i sin egen hage. Tidligere hadde jeg alltid avfeid han som altfor gammel, men nå som jeg var 24, virket ikke 35 så ille lengre.

Han hadde mørkebrunt hår, med solbrun og gjennomtrent kropp. Det var kun et annet nabohus med innsyn til våre hager, men det var mørkt og med persiennene igjen. Han ville nok aldri ha eksponert seg slik, uten å tro at alle naboer var bortreist. Jeg sto der helt stille og så på han en stund. Fra tid til annen tok han utenpå bokseren og holdt rundt utstyret, og jeg så at det under var kraftig. Jeg var fascinert av de mørkebrune armene hans, bjørnestore og grove hender, kraftfulle, muskuløse biceps.

Jeg hadde stått der lenge nå, og begynte å tenke på om det var på tide å dra. Akkurat da, plutselig og helt overraskende, dro han bokseren til side. Hjertet mitt slo et ekstra slag, og pulsen økte dramatisk.

Lamslått så jeg på den gigantiske kuken hans, mens han trodde han var alene. Den var enda mørkere enn resten av huden hans, knallhard, og nesten skremmende perfekt. Han la den ene hånden helt nede ved roten, og dekket kun halve lengden. Han begynte å dra sakte, og så taktfast raskere, mer intenst, til han stanset.

Han ønsket tydeligvis ikke å komme raskt. Min egen hånd hadde rukket å komme under den oppkneppede hotpantsen, og ned i trusa. Jeg lot to fingre gli inn i fitta, for  å konstatere det åpenbare — klissvått. I noe ubalanse lente jeg meg mot gelenderet jeg spionerte gjennom. Treverket avga en kort, lavmælt lyd, og jeg trakk meg tilbake i redsel for å bli oppdaget.

Jeg så han snudde nakken mot vårt hus, men han kunne umulig ha hørt det. Jeg gjemte meg i det som føltes som ett minutt før jeg tittet frem og gjennom sprekken på ny. Han hadde ikke lagt merke til meg, og fortsatte å massere den deilige kuken sin — raskere nå. Jeg hadde sjeldent vært kåtere, og var nære mitt livs klimaks.

Jeg hadde utsatt det lenge, men kunne snart ikke holde igjen. Med øynene igjen, like før, hørte jeg han rope navnet mitt. Jeg er en rimelig ivrig spinningsyklist og er derfor innom den lokale treningssenteret minst tre ganger i uka for å gjøre unna noen timer med blodslit.

Etter å ha vært med på dette over en lang periode, er endelig formen blitt ganske så bra, noe også kona kommenterer fra tid til annen. Kondisjonen er bedre, lysten på sengehygge er stadig til stede, og utholdenheten i elskoven er bra.

Noveller sex deilig fitte -

Jeg tenkte Ja ja drit i det og la meg til rette mellom bena. Min villeste fantasi var at du skulle sprute når du fikk orgasme. Jeg begynner å fingre deg hardere, og trykker deg mer på g-punktet nå. Julefrokost med studiegruppen del 1. Hun vet hun ikke får svar. Håpte at hun var i samme stemning som i går og at hun ikke ville trekke seg nå. Møteplassen dette porno chat swingers oslo ende i var ikke skogen, ikke feriehuset, ikke treet, men i en bortgjemt hytte, bare hun visste om.

0 thoughts on “Noveller sex deilig fitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *